/ Excursie

2de jaars tussen de dieren

Foto ingang zoo Antwerpen
Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported door ScaraMcDuck

Vrijdag 2 oktober trokken de leerlingen uit het tweede jaar met de trein naar de zoo van Antwerpen.

Eenmaal daar aangekomen kregen de leerlingen een vragenbundel met daarin natuurlijk heel wat vragen over de dieren in het park. Om de bundel in te vullen moesten de leerlingen in kleine groepjes zelfstandig in het park rondlopen. Dit zorgde natuurlijk voor veel plezier en zo konden er leuke foto's worden genomen.

Onder de middag kwam iedereen terug samen; hierdoor kon er ook gezellig met leerlingen uit andere groepen gegeten worden. Natuurlijk konden leerlingen zelf ook nog wat lekkers kopen in het park, wat iedereen natuurlijk heerlijk vond.

In de namiddag was er een rondleiding van een gids. Iedereen had zich hierbij iets heel anders voorgesteld, namelijk een rondleiding door heel het park met nog wat aanvullende uitleg. Dit bleek niet zo te zijn en de leerlingen werden maar getrakteerd op een uitleg over vier dieren.
Gelukkig mochten de leerlingen na deze uitleg op leuke fotozoektocht gaan doen door heel het park. Dat vonden de meesten toch zeker het leukste van de dag. Een perfecte afsluiter dus want iedereen keerden daarna tevreden terug naar Mechelen.