Freepodium: Goochelaar kan gedachten lezen

Wat hebben een rapper, een zangeres en een goochelaar gemeen? Ze hebben alle drie op het Freepodium gestaan. Het Freepodium dit jaar was weer een groot succes, met zowel enkele gloednieuwe dingen, zoals een rapper en een goochelaar, als enkele vertrouwde dingen, zoals leerlingen die muzikaal het beste van zichzelf geven.

Met het ophangen van de posters begin dit jaar was het weer zover: naar jaarlijkse gewoonte werd er talent gezocht voor het Freepodium. De aanmeldingen stroomden snel binnen; met de audities op 16 maart werd het kaf van het koren gescheiden. Anderhalve maand later kwam het langverwachte nieuws aan: het Freepodium vond plaats op 27 en 30 april. Alle leerlingen waren laaiend enthousaist tijdens en na het optreden. We kunnen hier weer spreken van een daverend succes.

Kaartentruc
Karsten Claes verbaasde het publiek telkens weer met zijn kaartentrucs. Zo gaf hij bijvoorbeeld een gelukskoekje dan nog nooit geopend was aan iemand uit het publiek en liet hij deze toeschouwer een kaart kiezen, uiteindelijk bleek de naam van de kaart geschreven te zijn op een papiertje in het gelukskoekje. Wonderbaarlijk niet?

Beatbox
Artur Nking deed het publiek laaiend enthousiast worden met zijn beatbox, alles swingde en het publiek was helemaal mee.

Drummer Wouter Van Hoof
Op deze foto zijn we de drummer van het schoolorkest "Wouter Van Hoof", Wouter is buiten het schoolorkest ook nog veel gevraagd en momenteel speelt hij in het bandje "Ignition" waarmee hij heeft opgetreden tijdens het freepodium.

Hieronder nog een foto van "Ignition":
Ignition

Er waren nog een aantal prachtige optredens tijdens het Freepodium en we hopen dat er volgend jaar weer evenveel talent zal deelnemen.